God morgon!

Barnet har duschat, ätit frukost och bajsat! Och ja i den ordningen...Aningen oeffekriv men han har inte lärt sig att bajsa på beställning än..Jobbar hårt på det!

Hatar när det är dåligt väder! Inte för att JAG missar soltid utan för att byggkillarna utanför missar soltid... Regn = kläder :( Sol = avklätt och aj only say wow wow wow!!

Har många gånger funderat på att baka en paj, brygga en kanna kaffe och slänga på mig kortkort och göra ett besök på bygget... Men samtidigt vill jag inte skrämma iväg dom, vill ju att dom ska bli klara någongång så jag slipper dom där jävla fanskapen till arenalampor!!!! Så jag tror att jag skippar pajen och kaffet helt enkelt för i slutänden är jag ganska dålig på att baka!

Ehh jaha! Nu ska jag klä på mig och släpa med familjen ner på staden!

Blurr!!

Av någon anledning tycker denna blogg att det är fint när texten sitter ihop! Ska försöka luska ut vad det är för fel...

Jaha...Idag har vi:

Hämtat pass och idkort... Hämtat paket (nej jag är inte sponsrad) Handlat... Provkört tvättmaskinen... Haft Karin och Teo på besök... Ätit Flintastek med potatissallad! Duschat... Ätit vattenmelon...

Känner mig ganska nöjd med dagen faktiskt!

Och nej vi har inte provkört maskinen så som ni tror! Snuskisar!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och hoppas på en hel natt till!!!

Sex på tvättmaskinen!

Det märks att det va länge sen vi hade tvättmaskin...

När vi är påväg att hämta tvättmaskinen:

J: Åhh tvättmaskin, då kan vi fortsätta där vi slutade sist... M: Mmm!! *Höjer ena ögonbrynett* J: Ja med tvätten alltså...

Tvättmaskinen står på plats och jag ska dumma mig så jag hoppar upp och sätter mig på den och drar Mr M mot mig:

J: Ohh kom hit! M: Mmmm... *KNAK* J: Oj hörde du knaket? *Mr M slänger sig på knä och börjar undersöka tvättmaskinen* M: Gick den sönder nu? J: Det va jag som knaka! *Jag hoppade ner och gick där ifrån!*

Vi kanske inte var redo för en tvättmaskin än!

Badat pannkakor och steker sonen!

Smått förvirrad! Skulle skriva till en kompis att jag badat sonen och står och steker pannkakor men det blev lite fel ;) Jag har då inte badat pannkakorna...tror ni jag är dum eller? Gott var det! Passar på medan sambon inte är hemma. Han anser inte att det är mat men han tycker inte att de pasar till efterrätter heller. Konstig sambo jag har!

Ikväll ska jag göra isterband, stuvadpotatis och rödbetor! Eller korv och rotmos....eller stekt korv med stuvade morötter...eller fisksoppa...nä det får bli isterband! Oj det höll på att bli en hel buffé där!

Jag vet att många av er kommer bli avundsjuka nu men i dont care! Jag har all rätt att klaga på värmen för ni har inte hört mig säga ett knyst om kyla och vinter så...Fyfan va varmt det är! Mohahaha! Ni får inte klaga!

Smell you later!

Äter...bajs?

Nu har jag nog ätit allt jag kan komma på och hade hemma i kylen. Den gröna geggan i burken längst in är nog den som får sämst betyg...1 kylskåp av 10 möjliga!

Hatar att vara inne när det är sådant fint väder ute...Vill sitta i parken och lukta svett blandat med solkräm! Äta kladdiga jordgubbar och halvsmält ostmacka!
Men eftersom sonen är sjuk så blev vi inne hela dagen. Blev en liten sväng till coop men det var en pärs i sig!

Min mage fick för sig när vi lämnade coop, att hej! Jag måste tömma mig...NU!
Efter barnafödandet så fungerar inte behovsfunktionen som innan och det blir väldigt panik(!) dekt. Inga förvarningar här inte!

Har nog aldrig gått så fort med så ihop pressade skinkor. Visst jag gav byggkillarna här utanför ett gott skratt men skratta sist som skrattar bäst...Jag hann!! *Mohaha*
Men jag slutade skratta när jag inser att jag är själv hemma och när sonen får för sig att "sprutlakera" sin älskade moder när jag ska byta blöja...Är man magsjuk så är man!

Jag vet att ni vill höra mer om mina bajsäventyr men tror det får räcka för idag!

Nu vaknar snart plutten och jag ska väl fortsätta med matskedsmetoden...

Ni ska få dagens citat:

"Chandler Bing, it´s time to see your thing"

Dont miss me...i´ll be back!

Läsaren...Läsarna!

Jag ville bara påpeka att jag har gått ifrån en läsare till mååånga!
45.000 st...4500 st....450 st....Okey då, 45 st imorse! Me like!

Idag kommer jag spendera dagen med att ta hand om våran "sjuka" son. Kräktes igår och har bajsat 40 ggr och det är bara vatten så nu blir det en promnad till apoteket och lite inköp av vätske ersätning!

Igår satt jag och kollade på lite bloggar och det finns inte en blogg som inte kör någon form av dagens outfit...
Ni vill inte se min men jag kan tala om att trosorna är rosarutiga (slitna!!), sportbhn är det massa fläckar av bröstmjölk på (slutade amma för unge två månader sen) och en mage full med bristningar!
Det va en byggkille utanför som höll på ramla av byggställningen när jag gick förbi så jag fick lov att öpnna balkongdörren och påpeka:

"Hej! Jag vet att jag är snygg men jag har sambo och barn...Och snart är jag väl förlovad också sååå...tyvärr grabben"

Kom på sen efteråt att jag kanske skrämde honom så att han höll på att ramla...Men who cares?
Jag vill leva som i att det var för att jag var snygg ;)

Ha de bäst!


Bosses!

Min älskade sambo kom hem och vi åkte ner på stan och tog en glass på Bosses Glassbar. Sonen fick smaka och han såg inte ut att njuta direkt...

Sonen: Men hörrni! Vafan ger ni mig? Jag vill väl inte nån äcklig kall jävla sörja i munnen som ni har slickat på!

...Okey han kanske inte svor...men i övrigt...kanske han...nej...

Just nu ligger han här i soffan och är så imponerad av hur man kan sätta ihop fingrarna.
Han trycker ihop pekfingret med tummen och sen blir ögonen stora som pingisbollar med uttrycket: WOW! Kolla! Lixom...Bah...Check this out! Jag kan!

En annan grej som han utvecklat lagom till att vi ska börja med mat varje dag är...Bhuuu (blåser bubblor med salivet) Jätterligt...NOT!
Hello grötmama! Lever konstant med spyor och matrester och matrester på kläderna. Och ja, jag nämde matrester två ggr. Jag har ftt en egenskap av min mor: jagspilleralltidmatpåtröjan-egenskap!

Så hade jag varit singel hade min kontaktannons varit följande:

24 årig tjej med en son på 4 månader söker dig.
Jag luktar alltid spya, har skitiga kläder och kommer alltid skylla min övervikt på sonen.
Du bör gilla fräna dofter, ha egen tvättmaskin och älska soffmys med chips!


Jag hoppas aldrig att jag blir singel!


En utlandsresa!

Jag vill också ha massa pengar, snygg kropp och brun hy!

Rhodos...I stay home this year...Again!


Tjock eller inte tjock!

Man vet aldrig vart man ska börja...Hej läsare? Jag har en läsare än så länge...Hej läsaren?

Sitter i soffan och inser att jag har två magar när datorn ligger emot. En under och en över...Tjock? Ja men jag har nyss fött barn för i helvete...Men jag tänker inte vara tjock och skylla på att jag har en tvååring! Never! (Kommer bita mig i häcken en dag detdär)

Jag känner mig tjock..ibland!
Jag känner mig smal...Väldigt sällan!
Jag känner för att träna...Aldrig!
Jag känner "blä" för mat...Nästan alltid!

Jag trivs i träningskläder hemma. I jeans ute bland folk? Nej du!
Jeans är ett ont plagg som är skapat enbart för att smala människor ska vara snygga och vi tjocka ska vara avundsjuka!

Jag önskar att jag kunde gå i ett par snygga jeans med en shysst t-shirt till...Men då ser jag ut som Ulla 45 år, där det hänger över jeansen..Snyggt? Nej!

Fick en kommentar av en kompis en gång...Hon tycke jag var tråkig som bara gick i svarta stretch byxor...(Typ savann)...Ta på dig ett par shyssta jeans istället!

Ehh nej! Jeansen sitter aldrig bra över magen och åker ner hela tiden vilken gör att låren trycks ihop och skaver! Värmeutslag plus skavsår mellan benen...Sexigt? Nope!

Har killar samma problem?


RSS 2.0