Hör det man vill höra...

Mr B: Du är svettig älskling....
Jag: Öhh ja jag vet men du behöver ju inte påpeka det!
Mr B: Trodde du tyckte om när jag sa det?
Jag: Att jag är svettig? Jättemysigt att höra...
Mr B: Jag sa att du är SEXIG!

Ops!

Bra, bättre eller bäst!

Bara att få skriva och publicera det andra inlägget fick mig att må bättre!

Skrik skrik och åter igen skrik! Det är vad våra dagar består utav då Lilla E inte gör annat än att skriker. Han har verkligen hittat och UTNYTTJAR sina röstresurser!
Trött som mamma? Absolut!
Tvärslut som människa? Jag och döden spelar schack!

 Just nu önskar jag mig en dusch och en plattång. Mitt hår gör så ont! Det är långt och bara lockigt vilket innebär att jag fastnar i allt och lockigt = tovigt. Ser ut som en långhårig katt som inte blivit borstad på 5 år. Ajaj =( Och ja barnen i afrika svälter men dom har ialf inte ont i sitt hår...

Men jag ska inte klaga för igår och inatt har Lilla E sovit som en stock! Igår..
21.00-06.00...Välling!
06.15-10.10...Frukost!
11.00-13.00...Lunch!
Lek och middag...
19.00-20.00...Välling!
22.00-07.00...Välling!
07.15-10.15...Frukost!

Så sovit har han ialf och jag gjort desamma!
Och nu har han precis lagt sig för att sova middag och när han somnat ska jag gå och duscha och sen ska vi packa ihop picknick och bege oss upp mot en park och leka när pappa slutat. Ja så ser våran...torsdag(?)...ut!

Häromdagen var vi på en Sushiresturang och åt sushi med några av Mr B´s kollegor...
Och jag vet inte om det var sällskapet eller resturangen men jag har verkligen ändrat min uppfattning om sushi!
Dom kom in med massor av olika sorter och alla pratade och skrattade och plockade från dom olika faten! Fucking Aaamazing (som vi säger här på kusten)!
Och dom där amerikanarna! Ojoj...Haha! Helt galna gubbar som älskar att driva med folk och älskar att vara roliga och det är dom. Humor på hög nivå!



Hoppas ni också får en bra dag, för jag ska göra det bästa jag kan av min dag!

Kram

Hemlängtan!

Hemlängtan är ett faktum!

Jag kanske verkar social och utåtgående, men det är när jag känner mig trygg som jag är det! Här känner jag ingen, jag vet inte hur det funkar, jag vet inte vart jag ska, jag vet inte vart man kan gå, jag vet inte hur långt bort allt ligger, jag vet inte vem man kan prata, vad man kan säga eller vem man ska undvika!

Jag och Lilla E är själva på dagarna och jag har nog aldrig fått kämpa så hårt mot min modersinstinkt som jag gör nu. Alla säger att han är så himla söt och en riktig Gerber-Baby (reklambarn) men jag är såå nojig att han ska bli kidnappad och jag har målat upp det värsta senariet som gick!

Det tog två sekunder att måla upp bilden av hur vi går ut och allt slutar med att jag dör och Lilla E blir kidnappad...

Det har tog över en vecka innan ja ens vågade gå ut med honom själv...Jag köpte pizza på shoppinggatan och gick tillbaka till hotellet...Pulsen i 200 när vi kom tillbaka...

Imorgon ska vi gå upp till Mr B på kliniken och hälsa på men då har jag ett mål och är det någon som förföljer oss så kommer dom se att vi tillhör Mr B och han kommer på så sätt rädda oss...

Att sträva runt på gatorna själv och sen gå tillbaka till hotellet gör oss mer sårbara...Jag vet inte vilka som bor här och det kan ju följa med någon som inte bor här...Kliver in i hissen och råkar bo på samma plan...Följer efter oss och sen gör det han/hon tänkt med oss när vi kommer fram till rummet...Nä ursch! Jag vet inte hur jag ska komma över det här!

Jag kanske är löjligast i världen men just nu är jag ensamast också! Vi bor 200 m från stranden och vi har inte varit ner en enda gång...Jag vågar helt enkelt inte! Idag har jag suttit hungrig på rummet och åt lite sega chips till frukost för att det satt en gubbe på bänken mitt emot hotellet som såg konstig ut...Väntade han på oss? Såg han oss igår? Ser vi turistiga ut? Ser han mig nu?

Nä, L.A och Santa Monica är inte så barnvänligt och det är inte stället för mig. Det är jättefint och en glamorös omgivning men jag skulle inte vilja stanna av fri vilja!

Vi kan ta en sådan simpel sak som vi tar förgivet hemma...Lunch på stan! Här kan man inte värma barnmat ute...Resturangerna får inte värma barnmat pga massa regler osv...Så varje varmt mål (lunch och middag) för Lilla E måste alltså ske på hotellet vilket är ännu en anledning till att inte vara ute hela dagen...Barnmatsutbudet är inte det bästa och det som finns innehåller socker eller ost! Och vi kan inte direkt laga mat själva heller...

Nä nu längtar jag hem till hösten och kylan! Bädda ner Lilla E i vagnen och ge sig ut i det frostiga landskapet!

Borta bra med hemma bäst!

Vad är det att vara mamma för dig?

Berätta gärna in en kommentar eller skicka ett mail till [email protected] och berätta vad du anser att vara mamma handlar om...Kille som tjej :) Så kan vi göra ett samlingsinlägg om det sen!! Kram

Meee =)

Bara för att ni ska sluta tjata så här har ni en bild på mig....

Att vara mamma...

Igår såg vi en film som handlade om var att vara en mamma betydde för henne....

För mig betyder det inte att mitt hjärta fylls av kärlek varje gång Han tar min hand, varje gång Han ler mot mig, när Han räcker upp sina små knubbiga händer mot mig eller skrattar åt något jag gör. För mig handlar det om att utmana mig själv, stärka min personlighet och stärka mitt tålamod.

Att vara mamma är inte ett jobb eller en uppgift, det är någonting du är och förblir för resten av ditt liv. Det är en del av din personlighet. Vissa har det och andra inte. Det är ett steg i livet du personligen tar. Ingen annan blir den mamman du är och inte heller blir du mamman någon annan är.

Han testar inte mitt tålamod, för Han vet inte vad tålamod är.

 Han går inte mig på nerverna, för Han vet inte vad nerver är.

 Han testar inte gränserna, för Han vet inte vad gränser är.

Han river inte i allt för att jävlas, för Han vet inte vad att jävlas är.

Det är jag själv som stör mig på saker Han gör som stör min vardag, min ordning och min livsstil. Men det är precis vad jag vill. Hur många gånger kan han riva i gardiner innan jag ledsnar? Hur många gånger orkar jag säga nej? Hur många gånger kan han riva i duken innan jag tröttnar?

Han finns i mitt liv av en anledning, för att jag har valt det, för att jag vill det och för att jag önskar det. Han finns här för att jag valde att utveckla mig men det betyder inte att jag inte kommer bli arg, ledsen eller irriterad över saker Han gör, kommer göra, säga eller tycka men det är bara ännu en utmaning för mig att övervinna.

 Det kommer komma stunder i livet då Han avskyr mig för någonting jag gjort eller någonting jag inte gjort och då är det upp till mig nu att bestämma hur mycket Han ska avsky mig. Och Han kommer att göra det för vi kommer tycka olika om vissa saker men jag har makten att reglera styrkan av det.

Jag ser fram emot att vara mamma och njuter varje sekund av att vara det. Just för att varje liten sak han gör som irriterar mig bygger upp mitt tålamod. Han stärker mig och Han bygger upp mitt mod för att vara just mamma till Honom. Sen gör han miljoner saker som värmer mitt hjärta och det är belöningen man får av att vara mamma. Som att kunna äta godis med gott samvete efter att man har tränat.

Så för att vara mamma för mig innebär glädjande utmaningar. Han är min utmaning och Han är mitt allt här i livet. Han är en del av mig och det är upp till mig att forma denna lilla del till någonting bra, en utmaning!

 // Angelique - Mamma

Los Angeles/Santa Monica

Hotellet är underbart... Utsikten är magnefik... Servicen är på topp... Shoppingen är perfekt... Men jag längtar till... Hemalagad mat... Choklad... Coca Cola som inte smakar klor... Iste som smakar någonting... Jag njuter.... Av kärleken... Av romantiken... AV min familj...

Reklam....

Dom dagar jag har mest läsare är när jag gör reklam på facebook! Ni läser alltså inte min blogg dagligen (eller läser och läser men kollar efter uppdatering) Sorgligt!!!

Kaos...

Jag trodde att dessa sista dagar i Sverige skulle bestå av kaos med packning men nää... Min känslor är upp och ner dock men dom kan jag inte packa om Just nu...

Dom är tre!

Blonda, brunett, söta, unga, pratglada, skrattar, snoffsiga, roliga, snygga!

Dom stör ingen och dom verkar trivas! Dom är tre tjejer som spanar på killar samtidigt som dom slickar i sig smulorna från läppen och snackar om killen från festen! Vem är snygg? Hna finns på fb! Han är vän med henne! Vi är låtsassyskon! OMG såg du hennes kille! Han är ful! Hon skäms! Dom är! Skratt!

Jag bara måste älska dessa tjejer! Dom är mitt forna jag! Hur underbart att framtiden sitter och pratar om killar som om dom fanns i överflöd och blir äcklade av killar med fula kläder!
Dom är underbara!

RSS 2.0