Sovmorgon!

Med Mr M och Lilla E i Småland fick jag sovmorgon! Hur skönt som helst! Även om telefonen gått varm från Mr M med massa bilder på Lilla E så har jag ändå kunnat snusa vidare.

Veckan har gått fort. Kurs måndag-tisdag! Delade rum med Magnus som också va i Sthlm men höll på att få dela med en Sara och sen en Thomas först. Hade ju varit spännande att se vilka dom var men jag tror jag nöjer mig med Magnus ;)

Igår var det möte, som vi alltid har en gång i månaden.
Kom hem tjugo i tolv i natt men det var ett bra möte!

Nu är det frukost och tv mys innan resten av familjen kommer hem!

// Ankan


Facebook!!!

2 veckor utan Facebook och det är hur skönt som helst! Saknar det ibland men det är mest för att det sitter i fingrarna att kolla fb!
Många har frågat varför, några undrar om jag inte saknar vänner, många undrar om jag inte har kontakter på fb som jag inte har kontakt med annnars?

Och jo jag har vänner som jag bara har där men jag har mina riktigt vänner i livet utanför fb och det är dom som betyder något fö mig! Och varför jag slutade är min ensak men jag kan säga att jag inte gillar att se bilder på misshandlade barn! Jag vet att dom finns där, jag behöver inte se dom varje dag!

// En icke fb-användare!


Hustittande!

Om man vill bo som en tattarfamilj ska man flytta till huset vi kollade på idag i Mantorp! Nu är det inget fel på Mantorp men, huset! Så felplacerat i världen...Det huset hör för fan hemma i en jävla saga! Nils Karlsson pyssling hade inte ens kunnat bo i ett av rummen...Samtidigt som oss var det en kinesiskt familj där, dom hade passat i huset. En familj på 72 pers som är små som myror. Och nej jag har inga fördomar!

Så gott folk, denna gång blev det inte Mantorp!


Emils första kladdteckning!


Kärlek 2!


Kärlek!


Familj och vardag!

Att vi en stund på morgonen själv är helt underbart, men ack så tomt! Ingen som slamrar och bankar...
Mr M lämnade Lilla E på dagis idag eftersom jag började senare vilket är underbart! Då får man en stund för sig själv på morgonen...Nackdelen är att jag inte träffar Lilla E förens imorgonbitti och då ska han vara med mig innan dagis!

Ikväll kommer det vara obligatoriskt soffmys! Det behövs! Både för mig och Mr M!

Börjar jobba om 40 min och det ska bli kul ;) Ska äntligen jobba med Sofia! Vi ses aldrig! Är jag frisk så är hon sjuk och tvärtom...Vabar inte jag så Vabar hon! Helt sjukt hur två människor ändå kan jobba så bra ihop fast man aldrig ses. Sofia är grym som chef och jag tycker om mitt jobb och mina kollegor!

Nu ska jag njuta av musiken innan jag är framme!

Kram på er!


RSS 2.0