Wet t-shirt contest!

Stressad som en ett as....as? Varför är ett as stressat? Dom är väl typ väldigt döa?

Hur som...Vi är påväg till Söderköping för att träffa underbara Ida :)

Kommer på att jag glömde solglasögonen så jag springer upp igen. Kom på i all hast att jag glömde minipillret så jag tar det och går till kylen för att svälja ner det med cola!

Då! Då slår det mig att varför tar jag inte flaskan och häller den över mig? Bara greppar den, föra den mot munnen men börja hälla innan flaskan når munnen? Klart jag ska! Och jag gör det....

Jag gjorde det....Så nu står jag i köket och har cola över min vita blus!
Åka så? Nope! Bytte om, tar hissen ner och kommer på att solglasögonen ligger kvar på hallbyrån och jag har dessutom tryckt på både 1 och 0 i hissen påväg ner!

Nu äntligen sitter vi i bilen, hela och rena med solglajerna på!

A diamond to seal the deal!

Jag vet inte varför jag är så otålig! Det kommer ju komma!

Mr M kommer säkert inom en snar framtid att ställa frågan....
Ändå är jag sjukt otålig! Jag ser det som en stor grej! Trotts att vi redan har barn tillsammans!

Ett barn är ett steg framåt i livet. Ett stort steg in i vuxen livet, livet som familj!
Men förlovning är något intimt, privat och otroligt romantiskt! Det är något mellan mig och Mr M. Jag kan nästan bli irriterade på människor som tar det som en skit sak.

Jag är duktig på att pika min älskade sambo, vilket säkert inte gör det lättare för honom, men det finns inget värre om någon använder Lilla Mr E som en ursäkt för att vi inte ska ha bråttom. Att jag vill förlova mig med Mr M har inget med Lilla Mr E att göra. Eller ännuvärre när Mr M skilsmässa används som en anledning till att man inte ska gifta sig. Han skilde juh sig för att vara med mig....?

...Jag ska inte gnälla eller klaga! Jag har en av världens bästa dagar att se fram emot :)
Längtar så och är så nyfiken på det hela....
Hur ser ringen ut...
Hur kommer det gå till....
När kommer det ske....
Vart kommer det ske....

Jag älskar dig Mr M! Du är mitt allt...så...seal the deal ;)

Puss A

Inne och Ute...

Jag vet att ni längtat efter min speciella inne och ute lista...Så här kommer den:

Inne....

Familjemys!
Finns det något bättre än en hel dag med massa familjemys! Äta frukost tillsammans, duscha medan Lilla Mr E sover och sen plocka ihop sig och ge sig ut i stora vida världen...Vilket oftast innebär en promenad ner till Espresso house ;) Men ändå!

Vänner!
Inte serien utan dom man har runt om kring sig! Serien är också bra men hur roligt hade det varit om man ing hade några vänner...Som Mowlig(?)...Djungel pojken...Som får vänner sen ja....Ehh som....som....Ehh...

Ja då går vi vidare till ute listan...

Värme...
Ja det första ni tänker nu är att man inte får klaga på värmen... Men jag tycker inte om värmen och ni tycker inte om kyla...Och ni klagar juh! Jag tycker att det är jobbigt att vara svettig och det finns inget bra sätt att kyla sig på när det är för varmt...Är det kallt kan du alltid klä på dig mer eller elda osv...Men det enda som finns mot värme och svett är bad eller dusch! Nej, i dont like it!

Reklam....
Förstår att det måste finnas men varför varför varför ligger den alltid så att man råkar klicka på den på telefon/datorn och sen tar det miljoner år innan man kommer tillbaka dit man var...i hate it!!!

Vad är inne och ute för er?

Städa städa varje fredag...Och ett par ömma bröst!

Dammsugit och skurat golven har jag hunnit med!

God morgon förresten! *Gäsp*

Lilla Mr E var på sitt bästa humör imorse och vi hade en riktigt mys morgon tills han hitta mina bröst!
Tankar jag inbillar mig gick genom huvudet på denna lilla krabrat va:
Mat...Om jag pressar här kanske det kommer ut lite...(Nej, jag ammar inte)
Leka...Om jag bankar här så gungar den andra...Roligt!!!
Träning...Om jag klämmer lite här och pillar lite där så tränar jag fin motoriken!

Jäkla unge säger jag bara! Är ömmare än ömmast! Stackars den tjej som i framtiden bjuder till för honom...Jag kommer nog varna henne! Undra om hon kommer dra för att jag pratar om bröst eller för att Lilla Mr E misshandlar dom?


Min lördag idag!

Idag är det min lördag så nu ska jag äta godis och kolla på film med min älskade sambo...Och han får tycka vad han vill om den saken!

Film....Romantik? Njee! Action? Njaa...Thriller? Nej!! Vi får se helt enkelt!

Hörs!

Snygg!

Ifall ni undra så känner jag mig snygg idag! Så att ni vet!

Hej bloggen föresten!

Nu ska jag hoppa ner i sängen! Bryr ni er? I hope!

EgoAnkan V.S Kissie

Kissie...Flytta dig! Här kommer jag...

*Trummvirvel*

59 LÄSARE på en dag!!!!!

Min ineffektivitet!

Varje dag jag är ineffektiv är den mest effektiva dagen av dem alla!


Jag ser fram emot imorgon. Jag tänker inte göra som ALLA storbloggare att jag låter er gissa vad jag ska göra och sen glömmer att skriva vad det var jag gjorde. Så...Vi ska grilla i ute i Vikingsta hos underbara Sara med familj!
Denna underbara Sara kan verkligen få mig att bara sitta lugnt ner och njuta av stunden. Och sen är hon mamma till underbara Josefin som är Emils tjej ;)


Min plan på att vara världens bästa flickvän idag sprack! Magnus skulle vara i garaget och hålla på med sin mc så jag tänkte gå ner och överraska honom med en kopp kaffe efter att Emil badat. Så jag packade ner Emil i vagnen men han inte ens ut i hallen fören en frusterad sambo kom in igen. Det funkade inte att göra det han hade planerat så det sket sig...
Typiskt (som min syster skulla ha sagt) Så min underbara plan sprack...


Men underbara Jenni var här idag och fikade och jag hade bakat kladdkakemuffins...Hur många poäng fick jag inte då istället lixom?
Så det känns ändå bra på poäng listan idag! Plus att Emil har ätit hemlagad mat för första gången idag och det gav lite poäng på mammasidan så jag klarar mig nog för idag!

Inte för att jag jobbar för något momoftheyear-pris men ibland överträffar jag mig själv helt enkelt!


Är man inte bra får man vara snygg!


Bildregn...


Jag och mina nya paraply!

Jag kände mig ganska snygg i min DG från älsklingen!!

Fixade Hannas hår...Snygging!

Ville prova att göra "beacht" fräsht hår!

Jag blir lite ledsen när Mr M int friar ute i det gröna!

En stund för mig själv!

Sitter på balkongen och i hörlurarna hörs det just nu You´re the insperation av Chicago så om jag blir äckligt smörig så vet ni varför!

Med mig på balkogen ligger min lilla älskling...MIN Iphone 4! Ja och nu undrar ni ur fan jag har råd...Det har jag inte men jag lever med Mr M som alltid vill mitt bästa ;) Eller så är det för att man kan ringa videosamtal och han vill kunna "ses" när han är borta ;)

Tvätten hänger här ute också...Det luktar så gott! Men det skiter väl ni i för ni känner ändå inte hur gott vårat tvättmedel luktar!

Jag är ingen stor bloggare och jag tjänar inga pengar. Jag är inte glamorös, snygg och rik. Jag kan inte boka en sista minuten varje månad och jag är absolut inte skitsnygg i allt jag sätter på mig....

Men ni kan få veta massa onödigt om mig ändå!
1.Jag är tjock
2.Är snygg enligt mig ibland (i ansiktet)
3.Jag har ingen snygg stil = inga snygga kläder
4.Jag har bristningar över magen
5.Jag har celuliter på benen
6.Jag är alltid avundsjuk på smala människor
7.Jag får dåligt samvete när jag vill mysa md chips och film och Mr M säger att vi inte ska äta så mycket skit för att vi blir tjocka
8. Jag hatar jeans (har sagt det innan men jag hatar dom verkligen)
9. Jag älskar mitt långa hår
10. Jag är stolt och helt jävla världsbäst som fött barn!

Massa ny info jag vet men jag kunde inte låta bli att ge er en förklaring varför jag inte trängs med Kenza och Kissie på toppen!

Jag skulle kunna lägga in fler punkter men ni har väl annat för er i era liv. Eller? Jag känner inte att jag behöver förklara mig för någon och det kommer inte hjälpa med ord från människor så som: Du är inte tjock, du har shysst stil osv för nej! Enligt mig har jag inte det och det enda som spelar någon roll är vad jag tycker! Man ska inte bry sig om andras åsikter...Borde väl då inte spela någonroll om dom är bra eller dåliga?!

Nu ska jag sluta ÄLTA! Jag kommer knappast bli smal av sitta här och dricka festis...?


Regler är till för att följas jävligt noga!

10 regler när du handlar!

1. Krångla så mycket du bara kan för att få ut vagnen. Ser du att det kommer andra som också ska ha vagn så släng över skräpet i din till deras vagn.

2. Tryck in dig med vagnen i snurrentren så att den stannar och låtsas som om att du inte fattar varför den står still.

3. Stanna gärna precis innanför grindarna och ta ett reklamblad men glöm inte att stå kvar och läs igenom hela bladet för att sedan bara vika det på mitten och slänga tillbaka det så nästa bakom dig får trassla ut bladet.

4. Hämta saker från gångarna men lämna din vagn i mittgången så att det står ordentligt i vägen! Personen efter dig ska behöva ta i din vagn (vilket Gud förbjuder) och då ska du rycka tillbaka vagnen och stirra argsint!

5. Plocka åt dig frukt och grönt men väg inte påsarna utan låt kassörskan väga dom i kassan. Och knyt absolut inte påsen utan låt alla potatisar och apelsiner rulla ut på bandet i kassan. Personalen ska väl göra nått än att bara sitta och glo i kassan.

6. Plocka inte fram plånboken i tid och kolla inte kod och saldo innan. Det kan du göra när alla varor är skannade och det verkligen är dags för betalning. Det är ju ändå din tur lixom!

7. Kom på att du glömde påsar och du vill inte tränga dig så du tar bara påsar och får dom alltså "gratis"...(du snattar men det är för en sådan liten summa så det gör inget)

8. Ställ dina påsar över hela packbänken och låt vagnen glida ut i gången så att du är i vägen för så många som möjligt!

9. Upprepa nr 2.

10. Kör in med kundvagnen i bilen bredvid. Kör tillbaka vagnen men visa ingen hänsyn till backande bilar och liknande. Gå tillbaka till bilen och skit i andra när du kör ut från parkeringen!

Grattis! Du är nu en äkta kund!

RSS 2.0