Lax med parmesantäcke

Lax med parmesantäcke!
4 personer
30 minuter

4 portioner ris
4 portioner lax
2 dl riven parmesan
1 dl creamfraise 
1/2 dl matlagningsgrädde
2 tak pesto
Olivolja
Salt



Mät upp ris för 4 personer och koka enligt anvisning.

Smörj formen med olivolja och lägg i laxen.
Riv parmesan så att det blir ungefär 2 dl riven parmesan.
Blanda parmesan med 1 dl creamfraise, 1/2 dl matlagningsgrädde och 2 tsk pesto.
Salta laxen och bred ut pamesanblandningen över laxen och grädda på 200 grader i ugnen i ca 20 minuter medan riset kokar.


Smaklig måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0